mediecenter

SwipBox’ mediecenter giver dig alle de seneste nyheder om SwipBox. Det er også her, du finder brandrelateret indhold klar til download.

nyheder

Læs de seneste SwipBox-relaterede nyheder.

Ny pakkeinfrastruktur i Danmark

21.03.2019

SwipBox

SwipBox og PostNord åbner nu et helt nyt netværk af pakkebokse i Danmark. Et pilotprojekt med omkring 200 bokse i Kolding skal i de kommende 6 måneder give input til udrulningen af projektet. Inden udgangen af 2020 er visionen, at der skal opstilles 10.000 bokse i hele Danmark.

SwipBox og Remomedi

08.11.2018

SwipBox

Snart vil det være muligt at modtage sin medicin fra pakkebokse i Finland, hvilket markerer begyndelsen på en helt ny måde at tænke medicinudlevering på - efter Finland venter Danmark og Norge. De nye muligheder er et resultat af et nyt samarbejde mellem danske SwipBox og finske Remomedi.

Innovation Rules

10.10.2018

Postal & Parcel Technologies

Den innovative SwipBox MSPA, udviklet for og i samarbejde med DHL Express, har bevist sit værd som en nem løsning for alle parter. Både SwipBox og DHL Express har store forventninger til den seneste udvikling af softwaren, som er integration af first mile håndtering i appen. Det betyder, at DHL’s MSP’er kan håndtere returpakker ved at bruge den samme software som i dag.

SwipBox og Lehtipiste

24.09.2018

SwipBox

Den danske softwareudvikler, SwipBox, er blevet udvalgt til at levere 750 pakkebokse på 300 lokationer til den finske detaildistributør, Lethipiste Oy. SwipBox udvikler og leverer softwaren til boksene, mens danske Elogic producerer selve boksen. De første bokse vil være klar til at blive installeret allerede i efteråret.

SwipBox går sammen med Biedronka i Polen

15.05.2018

Rzeczpospolita

SwipBox ruller et netværk af agnostiske pakkebokse ud i Polen. I samarbejde med Biedronka, en førende supermarkedskæde i Polen, opstiller vi SwipBoxe på 300 af Biedronkas lokationer – med mere i vente.

Pressekontakt

Henvendelser fra medier

Kasper Cort

media@swipbox.com

blog

Her finder du whitepapers og andre blogindlæg vedrørende SwipBox, markedet for pakkebokse og e-handelsmarkedet generelt.

Innovationsligningens uberegnelige ubekendte

07.12.2018

SwipBox

Ser vi på branchen for pakkelogistik, har virksomhederne konstant fokus på at forbedre deres systematikker og processer i et forsøg på at strømline deres forretning.
Læs mere (artikel på engelsk)

Byg en holdbar onlinebutik, der kan modstå fremtidens udfordringer

22.03.2018

SwipBox

De bedste produkter, til den bedste pris, med kundeorienterede leveringsmetoder er uden betydning, hvis kunderne ikke bliver tilstrækkeligt informeret om din onlinebutiks leveringensproces.
Læs mere (artikel på engelsk)

E-handelstoget kører fra perronen – har du din billet?

15.03.2018

SwipBox

Skal du have en plads på det konkurrenceprægede, dog potentielt indbringende, e-handelstog? Med dette whitepaper sætter vi fokus på, hvorfor distribution muligvis er vigtigere end nogensinde før - i forhold til at møde forbrugernes krav og behov.
Læs mere (artikel på engelsk)

Søg dækning for detailhandlens udslettelse

08.03.2018

SwipBox

”Det er ikke den stærkeste af arterne der overlever, eller den mest intelligente. Det er den der bedst evner at tilpasse sig forandringer.”
– Darwins ’Om Arternes Oprindelse’.

Læs mere (artikel på engelsk)

video

Her finder du videoproduktioner om SwipBox, vores produkter, samt udtalelser fra vores interessenter.

Det er vores målsætning, at ethvert element i vores løsning tilføjer bekvemmelighed samtidig med, at det reducerer driftsomkostningerne.

Allan Kaczmarek, grundlægger og adm. direktør, SwipBox A/S

downloads

Her finder du forskelligt indhold, du kan downloade.

Du kan frit benytte vores brandrelateret indhold til kommercielt og privat brug. Men vær opmærksom på, at når du bruger vores logo, er du forpligtet til at følge vores retningslinjer, som du finder i nedenstående designmanual. Alle rettigheder, inklusive ophavsretten, i og på hjemmesiderne www.swipbox.dk og www.swipbox.com og indhold opslået på siderne, tilfalder SwipBox. Indhold inkluderer, men er ikke begrænset til, marketingmateriale, logoer, design og så fremdeles.

Designmanual

Logo

CMYK

RGB

Billeder