Værd at vide om SwipBox

SUPPORT TELEFON:
73 43 65 01


KONTAKT OS

SwipBox har siden 2012 arbejdet fokuseret på at revolutionere håndteringen af pakker købt online. Denne revolution består konkret af selvbetjeningsautomater kombineret med avanceret software. Selvbetjeningsautomaterne har vi placeret strategisk i et antal danske såvel som i flere udenlandske supermarkeder. Hver automat indeholder et antal bokse med elektronisk styrede låger. Antal automater inden for et givent geografisk område kan med lethed justeres efter behov.

Selvbetjeningsautomaterne er lette at tilgå. Når kureren har afleveret en pakke i en af vores automater, får kunden en SMS med en unik kode til at åbne for lågen. Pakken afhentes, når kunden har tid – og det tager kun få sekunder. Dermed undgår kunden at stå i kø i butikken for at få udleveret sin pakke. Så er det pludselig let at afhente sine pakker.

SwipBox benytter følgende teknologier:

CodeIgniter, TCPDF for PDF generation, Twitter Bootstrap, Datatables.net, jQuery, jQuery UI, jQuery Mobile , bootbox.js, bootstrap-datepicker.js, html5shiv.js, jquery.float.js, Google Maps API, lib-usb.