om swipbox

SwipBox er mere end en software virksomhed med en hardware løsning. Konsekvent fokus på intuitive løsninger for logistik- og detailledet samt for forbrugerne driver os mod udvikling af infrastruktur.

Siden 2012 har vi arbejdet dedikeret på at levere enestående løsninger til vores internationale samarbejdspartnere. Vores hovedkontor er beliggende i Danmark. Derudover har vi kontorer i Polen, Australien, Singapore og Pakistan.

Helt tilbage i 2003 så og tænkte SwipBox’ grundlægger og direktør, Allan Kaczmarek, first- og last mile fra et helt nyt perspektiv. Allan startede udviklingen og produktionen i sin fars garage, med ét overvejende formål i sigte – at gøre det nemmere for kunden at hente sine pakker.

I 2012 så SwipBox dagens lys, og de første 400 pakkebokse blev stillet op i Danmark inden for kun to uger. I dag har SwipBox tusindvis af pakkebokse rundt omkring i hele verden.

Når vi udvikler nye løsninger, er det altid med udgangspunkt i kundens behov og krav. Det betyder, at alle dele af SwipBox løsningen skal tilføje et element af bekvemmelighed for kunden, samtidig med at det reducerer driftsomkostningerne for vores samarbejdspartnere.

Sammen med vores forretningsforbindelser stræber vi altid efter at optimere løsningen for derigennem at reducere first- og last mile logistikkens miljøpåvirkning.

I mere end et årti har SwipBox været en softwarevirksomhed med en hardware løsning. Vi har leveret innovative software løsninger sammen med solid hardware til logistikvirksomheder, hvilket har sat nye standarder for pakkebokse. I fremtiden vil det stadig være vores kernekompetencer.

Vores strategiske fokus tilføjer fintmaskede netværk af pakkebokse til vores produktportefølje. Vi udvikler netværk af pakkebokse som en infrastrukturel service, hvilket revolutionerer pakkelogistikken.

Hos SwipBox er vi et team sammensat af kolleger med vidt forskellige baggrunde og specialer. Vi er IT udviklere, UX designere, marketing specialister, hardware teknikere og professionelle kundeservicemedarbejdere – blot for at nævne nogle få af vores ekspertiseområder.