Karriere

Hos SwipBox er vi altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde medarbejdere, der er parate til at opnå store resultater. Er du den næste medarbejder i SwipBox teamet?

Åbne stillinger

Erfaren software tester/test manager

Placering: SwipBox, Sønderborg

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets mest innovative logistik- og handelsløsninger? Og med afsæt i dine stærke testkompetencer og gode forretningsforståelse være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?
- Læs mere og søg stillingen her.Uopfordrede ansøgninger

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, eller hvis du gerne vil gøre os opmærksom på dig selv og dine evner, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send en e-mail til hr@swipbox.com hvor du i emnefeltet skriver ”Uopfordret ansøgning”, hvis du er interesseret i at blive en del af SwipBox temaet. Vi ser gerne, at din ansøgning indeholder en motiveret ansøgning, der beskriver, hvorfor du søger job hos SwipBox, samt dit CV. Hvis vi vurderer, at din profil passer ind i SwipBox teamet, vil du blive kontaktet af vores HR-afdeling med et forslag til, hvordan vi tager næste skridt sammen.Ligeværdige muligheder

Hos SwipBox ser vi alle personer som præcis det, de er – individuelle mennesker. Vi trives i et miljø, hvor alle vores medarbejderes forskelligheder tilføjer noget unikt til vores team. Kun i omgivelser hvor forskellige kulturer, erfaringer, livssyn og personligheder arbejder sammen, kan vi opnå enestående resultater.