Borgere kan nu hente pakker i Peter Mads Clausen boksen

Nærboks pakkeboksen med et portræt af den almenkendte dansker, Peter Mads Clausen, er nu blevet stillet op ved Alsion i Sønderborg, og er dermed klar til at blive anvendt af sønderborggenserne.
Press Release


I 70 års fødselsdagsgave og som en anerkendelse af udnævnelsen som Sønderborgs æresborger 2019 gav Sønderborg-virksomheden, SwipBox, Peter Mads Clausen sin helt egen portrætteret Nærboks. Denne Nærboks valgte Peter Mads Clausen skulle gives videre til byens borgere, så de kunne få glæde af den.

På et pressemøde den 24. februar kunne Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, transportminister, Benny Engelbrecht, og direktør i SwipBox, Allan Kaczmarek, sammen løfte sløret for den specielle Nærboks. Dengang havde boksen endnu ikke fået sin placering i Sønderborg tildelt, med det er altså fortid nu.

Allan Kaczmarek: ”Vi har i længere tid funderet en del over, hvor den rette placering for denne specielle boks skulle være. Mange muligheder er blevet vendt – men endelig har vi fundet det helt rigtige sted til den. Beslutningen faldt på Alsion, hvor mange af byens borgere og ikke mindst de studerende, der har sin gang på Alsion, kan benytte boksen.”

Den særprægede Nærboks kan ses ved den indgang til Alsion, der ligger lige overfor stationen. Vælger man at få leveret sin online ordre i en Nærboks, vil den portrætterede Nærboks indgå som en af mulighederne, når man shopper online. Boksen er bestemt et besøg værd – også selvom man ikke skal hente en pakke.