Jens Rom ny CEO i SwipBox

SwipBox har netop udpeget Jens Rom som ny direktør i selskabet - gældende fra 1. juni 2020. Dermed takker Allan Kaczmarek af som direktør, men han fortsætter som stærk profil i SwipBox.
Press Release


Grundlæggeren af SwipBox, Allan Kaczmarek, som til dagligt bor i Nybøl, har siden 2016 stået stærk og målrettet ved roret og sejlet SwipBox ud på nye, internationale eventyr, hvor virksomheden har udvidet eksplosivt til hele verden. Især deres nyeste produkt, SwipBox Infinity pakkeboksen, er et banebrydende, teknologisk produkt, der er blevet modtaget meget positivt i markedet – herhjemme opererer pakkeboks-løsningen under navnet Nærboks. Førerpositionen i markedet skal nu fastholdes, og Allan vil derfor være en uundværlig del af dette og fokusere på hans store passion; teknologisk produktudvikling.

”Jeg har i lang tid haft et stort ønske om at vende tilbage til der, hvor jeg har min helt store passion: teknologi og innovation, og det får jeg nu mulighed for. Jeg er utrolig stolt af at have fået en så stærk profil som Jens Rom med ombord, og jeg overlader med stor ro i maven roret til ham. Jens er den helt rette til at udnytte vinduet i markedet, og vi er meget heldige at få så kompetent en profil til at stå i spidsen for SwipBox”, udtaler Allan Kaczmarek.

Jens Rom tiltrådte i SwipBox tidligere i år og besad stillingen som Chief Business Development Officer og har dermed været ansvarlig for virksomhedens forretningsudvikling. Jens har mere end 30 års erfaring med topledelse i både Danmark såvel som i udlandet. Seneste position var landechef for logistikfirmaet Bring i Danmark og Finland.

”Jeg er meget beæret over muligheden for at tiltræde som direktør i SwipBox. Jeg har i mange år beundret deres innovationsånd og fokus på kvalitet, så det er med meget stor ydmyghed, jeg nu påtager mig rollen”, udtaler Jens Rom.