Nyheder

Læs de seneste SwipBox-relaterede nyheder.

Kontor Syd tester Nærboks

02.07.2019

SwipBox

PostNord og SwipBox udvider testen af det nye pakkenetværk Nærboks med et nyt tiltag hos Kontor Syd, der nu kan udlevere varer og repareret udstyr til deres kunder døgnet rundt. Det sker gennem den Nærboks, Kontor Syd i Sønderborg har stående ved butikken.

Pressemeddelelse - årsregnskab 2018

06.05.2019

SwipBox

SwipBox leverede fra 2017 til 2018 en høj omsætningsstigning, der er mere end fordoblet. Væksten har primært været drevet af øget afkast fra eksisterende og nye investeringer samt øget salg af hardware. "Vi har investeret massivt i 2018, hvorfor resultatet er helt efter planen og tilfredsstilende", udtaler CEO i SwipBox, Allan Kaczmarek.

Udvider test af pakkeboksnetværk

25.04.2019

SwipBox

PostNord og SwipBox udvider nu testprojektet, der skal danne grundlag for et muligt landsdækkende netværk af pakkebokse kaldet Nærbokse. Det betyder, at de 200 pakkebokse i Kolding får følgeskab af 40 helt nye bokse, der i dag sættes op i Sønderborg Kommune.

SwipBox på Verdensmålsfestival

25.04.2019

SwipBox

SwipBox og PostNord vil diskutere bæredygtighed i den kommende weekend - den 26. & 27. april 2019, hvor Sønderborg kommune sætter fokus på den grønne omstilling. Flere virksomheder, mere end 2.400 elever fra de lokale folkeskoler samt alle borgere inviteres til en ny og spændende festival om FNs Verdensmål.

Ny pakkeinfrastruktur i Danmark

21.03.2019

SwipBox

SwipBox og PostNord åbner nu et helt nyt netværk af pakkebokse i Danmark. Et pilotprojekt med omkring 200 bokse i Kolding skal i de kommende 6 måneder give input til udrulningen af projektet. Inden udgangen af 2020 er visionen, at der skal opstilles 10.000 bokse i hele Danmark.

SwipBox og Remomedi

08.11.2018

SwipBox

Snart vil det være muligt at modtage sin medicin fra pakkebokse i Finland, hvilket markerer begyndelsen på en helt ny måde at tænke medicinudlevering på - efter Finland venter Danmark og Norge. De nye muligheder er et resultat af et nyt samarbejde mellem danske SwipBox og finske Remomedi.

Innovation Rules

10.10.2018

Postal & Parcel Technologies

Den innovative SwipBox MSPA, udviklet for og i samarbejde med DHL Express, har bevist sit værd som en nem løsning for alle parter. Både SwipBox og DHL Express har store forventninger til den seneste udvikling af softwaren, som er integration af first mile håndtering i appen. Det betyder, at DHL’s MSP’er kan håndtere returpakker ved at bruge den samme software som i dag.

SwipBox og Lehtipiste

24.09.2018

SwipBox

Den danske softwareudvikler, SwipBox, er blevet udvalgt til at levere 750 pakkebokse på 300 lokationer til den finske detaildistributør, Lethipiste Oy. SwipBox udvikler og leverer softwaren til boksene, mens danske Elogic producerer selve boksen. De første bokse vil være klar til at blive installeret allerede i efteråret.

SwipBox går sammen med Biedronka i Polen

15.05.2018

Rzeczpospolita

SwipBox ruller et netværk af agnostiske pakkebokse ud i Polen. I samarbejde med Biedronka, en førende supermarkedskæde i Polen, opstiller vi SwipBoxe på 300 af Biedronkas lokationer – med mere i vente.