mediecenter

SwipBox’ mediecenter giver dig alle de seneste nyheder om SwipBox. Det er også her, du finder brandrelateret indhold klar til download.

nyheder

Læs de seneste SwipBox-relaterede nyheder.

Kontor Syd tester Nærboks

02.07.2019

SwipBox

PostNord og SwipBox udvider testen af det nye pakkenetværk Nærboks med et nyt tiltag hos Kontor Syd, der nu kan udlevere varer og repareret udstyr til deres kunder døgnet rundt. Det sker gennem den Nærboks, Kontor Syd i Sønderborg har stående ved butikken.

Udvider test af pakkeboksnetværk

25.04.2019

SwipBox

PostNord og SwipBox udvider nu testprojektet, der skal danne grundlag for et muligt landsdækkende netværk af pakkebokse kaldet Nærbokse. Det betyder, at de 200 pakkebokse i Kolding får følgeskab af 40 helt nye bokse, der i dag sættes op i Sønderborg Kommune.

SwipBox på Verdensmålsfestival

25.04.2019

SwipBox

SwipBox og PostNord vil diskutere bæredygtighed i den kommende weekend - den 26. & 27. april 2019, hvor Sønderborg kommune sætter fokus på den grønne omstilling. Flere virksomheder, mere end 2.400 elever fra de lokale folkeskoler samt alle borgere inviteres til en ny og spændende festival om FNs Verdensmål.

Pressekontakt

Henvendelser fra medier

Kasper Cort

media@swipbox.com

blog

Her finder du whitepapers og andre blogindlæg vedrørende SwipBox, markedet for pakkebokse og e-handelsmarkedet generelt.

Byg en holdbar onlinebutik, der kan modstå fremtidens udfordringer

22.03.2018

SwipBox

De bedste produkter, til den bedste pris, med kundeorienterede leveringsmetoder er uden betydning, hvis kunderne ikke bliver tilstrækkeligt informeret om din onlinebutiks leveringensproces.
Læs mere (artikel på engelsk)

E-handelstoget kører fra perronen – har du din billet?

15.03.2018

SwipBox

Skal du have en plads på det konkurrenceprægede, dog potentielt indbringende, e-handelstog? Med dette whitepaper sætter vi fokus på, hvorfor distribution muligvis er vigtigere end nogensinde før - i forhold til at møde forbrugernes krav og behov.
Læs mere (artikel på engelsk)

Søg dækning for detailhandlens udslettelse

08.03.2018

SwipBox

”Det er ikke den stærkeste af arterne der overlever, eller den mest intelligente. Det er den der bedst evner at tilpasse sig forandringer.”
– Darwins ’Om Arternes Oprindelse’.
Læs mere (artikel på engelsk)

Innovationsligningens uberegnelige ubekendte

07.12.2018

SwipBox

Ser vi på branchen for pakkelogistik, har virksomhederne konstant fokus på at forbedre deres systematikker og processer i et forsøg på at strømline deres forretning.
Læs mere (artikel på engelsk)

video

Her finder du videoproduktioner om SwipBox, vores produkter, samt udtalelser fra vores interessenter.

Det er vores målsætning, at ethvert element i vores løsning tilføjer bekvemmelighed samtidig med, at det reducerer driftsomkostningerne.

Allan Kaczmarek, grundlægger og adm. direktør, SwipBox A/S

downloads

Her finder du forskelligt indhold, du kan downloade.

Du kan frit benytte vores brandrelateret indhold til kommercielt og privat brug. Men vær opmærksom på, at når du bruger vores logo, er du forpligtet til at følge vores retningslinjer, som du finder i nedenstående designmanual. Alle rettigheder, inklusive ophavsretten, i og på hjemmesiderne www.swipbox.dk og www.swipbox.com og indhold opslået på siderne, tilfalder SwipBox. Indhold inkluderer, men er ikke begrænset til, marketingmateriale, logoer, design og så fremdeles.

Designmanual

Logo

CMYK

RGB

Billeder