SwipBox classic

SwipBox Classic løsningen består af den fysiske pakkeboks, integration med vores API-system og adgang til vores online webtool.

Med SwipBox Classic løsningen får I meget mere end blot en pakkeboks. Ud over den robuste hardware med en intuitiv brugerflade får I også adgang til vores specialdesignede webtool. Jeres integration med vores system er baseret på vores API-system.

Produktbeskrivelser

Alle SwipBox Classic produktserier er designet til at passe ind i de fysiske omgivelser, og særlige behov jeres lokation har. Vores produktserier består af et basismodul, der kan udvides med tilføjelsesmoduler efter behov.

SwipBox Classic produktserien består af tre forskellige serier. Download vores produktblade, hvor du finder yderligere information om hver serie.

SwipBox 214-serien
SwipBox 189-serien
SwipBox 141-serien

Pakkeboksens brugerflade

Kureren scanner pakken ved hjælp af den indbyggede stregkodescanner, inden pakken placeres i pakkeboksen. Pakkens specifikke informationer videresendes fra SwipBoxen til den centrale database via 4G, 3G, 2G, Wi-Fi eller LAN forbindelse, hvorefter kunden modtager en notifikation via SMS eller e-mail. Når kunden har modtaget notifikationen og PIN kode, kan kunden hente sin pakke i SwipBoxen.

  • Tryk ”Hent” på displayet
  • Tast PIN koden modtaget via SMS eller e-mail
  • Underskriv på displayet (hvis påkrævet)
  • Tag pakken fra det åbne rum
  • Tak, fordi du brugte SwipBox

Sådan installereres SwipBox Classic

Det tager kun op til 15 minutter at installere en SwipBox Classic. Det kræver ingen særlige foranstaltninger på lokationen for at få installeret pakkeboksen, da den kun kræver tilslutning til en 110-240V kontakt. SwipBox Classic er fuldautomatisk, personalet kan derfor bruge deres tid på at betjene butikkens kunder.

Her kan du se, hvordan man installerer en SwipBox Classic pakkeboks.

Webtool

SwipBox giver adgang til et online webtool, hvor I kan tilgå alle systemets funktioner. Alt lige fra daglige hotline-rutiner til avancerede KPI-afrapporteringer styres i systemet, der er baseret på dine tildelinger af forskellige brugerrettigheder. Webtoolets funktioner giver dig flere fordele, og kan benyttes af jeres back-office til at afhjælpe kunder og kurerer i deres interaktioner med pakkeboksen.

API

En af grundpillerne i vores infrastruktur er SwipBox API-systemet. API-systemet tillader problemfri integration med jeres system, og giver jer alt, hvad I har behov for. Ydermere får I en række ekstra værktøjer, der gør jeres integration lige så fleksibel og effektiv, som jeres aktiviteter kræver. I har mulighed for at oprette forsendelser med præcis de parametre, I har behov for, når I skal sende notifikationer. API-systemets fleksibilitet gør jer i stand til at gøre integrationen så simpel eller kompleks som påkrævet. I kan følge netværkets ledige kapacitet i real-time, hvilket gør jer i stand til at optimere udnyttelsesgraden og tilpasse jeres ruter.


WebHook

Alle de checkpoints, vi registrerer, bliver videresendt til jeres back-end via vores omfattende WebHook system. For eksempel opretter SwipBox en ”Courier Delivered” event, i det øjeblik, kureren lukker lågen til det rum, han har afleveret pakken i. En ”End user Pick-up” event bliver oprettet, så snart kunden har hentet sin pakke – såfremt signaturfunktionen er slået til, vil eventen indeholde signaturen.


API-forespørgsler

SwipBox API-systemet er tilpasset til at kunne håndtere ethvert krav fra vores samarbejdspartnere. Derfor kan det også håndtere de behov, I har. Det betyder, at vores API-system er under konstant udvikling for bedst muligt at kunne servicere vores samarbejdspartnere.