SwipBox Infinity

SwipBox Infinity-løsningen inkluderer den innovative pakkeboks, som gør det muligt at skabe tætte netværk.

Med SwipBox Infinity-løsningen får du meget mere end en pakkeboks. Udover solid aluminiumhardware får du adgang til det tilpassede webtool og vores API, som sikrer en stærk integration med vores system. SwipBox Infinity pakkebokse er også skærmløse og styres gennem apps og Bluetooth. På denne side kan du læse mere om mulighederne og få indblik i de tre apps, der er udviklet til løsningen.

SwipBox Infinity operer under navnet Nærboks i Danmark. Du kan læse mere om Nærboks her.

Nærboks konceptet

Se videoerne for at lære mere om SwipBox Infinity konceptet.

Produktbeskrivelse

Lær mere om SwipBox Infinity-løsningen i denne produktbeskrivelse:

SwipBox IN 180-13

Vores apps

Vi har udviklet tre apps til SwipBox Infinity løsningen, som sikrer, at leveringsprocessen er problemfri. De tre apps er: en slutbruger app, en kurer app og en vedligeholdelses app. Du kan læse mere om de tre apps nedenfor. Vores apps kan bruges til både Android og iOS.

Slutbruger app - user flow

Kunden modtager en notifikation enten i appen eller per sms, hvor de får information om, at deres pakke er klar til at blive hentet i SwipBox Infinity pakkeboksen.

  • Notifikation om pakkelevering
  • Login på appen
  • Oversigt over leverede pakker
  • Mulighed for at navigere til pakkeboksen
  • Hent pakken
  • Bedøm oplevelsen

Kurer app - user flow

For at levere pakker i pakkeboksen booker kureren pakken i SwipBox systemet gennem forsendelsens API. Efter booking kan kureren levere pakken ved at scanne den i kurer appen. Når pakken er leveret, modtager kunden en sms eller en notifikation i slutbruger appen.

Vedligeholdelses app

I vedligeholdelses appen kan brugeren installere og afinstallere pakkebokse, lave systemtjeks, foretage reparationer samt åbne alle pakkeboksens låger, når det er nødvendigt.

Sådan installeres SwipBox Infinity

SwipBox Infinity pakkeboksen kan installeres på mindre end to minutter, og lokationerne – indendørs eller udendørs – kræver ikke forberedelse. SwipBox Infinity kan desuden let flyttes, hvis det ønskes, og flere moduler kan tilføjes for at øge kapaciteten. Pakkeboksene opererer automatisk og kræver ikke assistance fra medarbejdere.

Her kan du se, hvordan man installerer en SwipBox Infinity pakkeboks.

Webtool

SwipBox giver adgang til et online webtool, hvor du kan tilgå alle systemets funktioner. Alt lige fra daglige hotline-rutiner til avancerede KPI-afrapporteringer styres i systemet, der er baseret på dine tildelinger af forskellige brugerrettigheder. Webtoolets funktioner giver dig flere fordele, og kan benyttes af jeres back-office til at afhjælpe kunder og kurerer i deres interaktioner med pakkeboksen.

API

En af grundpillerne i vores infrastruktur er SwipBox API-systemet. API-systemet tillader problemfri integration med jeres system, og giver jer alt, hvad I har behov for. Ydermere får I en række ekstra værktøjer, der gør jeres integration lige så fleksibel og effektiv, som jeres aktiviteter kræver. I har mulighed for at oprette forsendelser med præcis de parametre, I har behov for, når I skal sende notifikationer. API-systemets fleksibilitet gør jer i stand til at gøre integrationen så simpel eller kompleks som påkrævet. I kan følge netværkets ledige kapacitet i real-time, hvilket gør jer i stand til at optimere udnyttelsesgraden og tilpasse jeres ruter.


WebHook

Alle de checkpoints, vi registrerer, bliver videresendt til jeres back-end via vores omfattende WebHook system. For eksempel opretter SwipBox en ”Courier Delivered” event, i det øjeblik, kureren lukker lågen til det rum, han har afleveret pakken i. En ”End user Pick-up” event bliver oprettet, så snart kunden har hentet sin pakke – såfremt signaturfunktionen er slået til, vil eventen indeholde signaturen.


API-forespørgsler

SwipBox API-systemet er tilpasset til at kunne håndtere ethvert krav fra vores samarbejdspartnere. Derfor kan det også håndtere de behov, I har. Det betyder, at vores API-system er under konstant udvikling for bedst muligt at kunne servicere vores samarbejdspartnere.