Nærboks konceptet

Nærboks er en ny leveringsmulighed i Danmark, som gør det nemt for danskerne at hente deres pakker tæt på, hvor de bor.

Den 21. marts 2019 blev SwipBox Infinity lanceret i Danmark under navnet Nærboks. Dette er starten på et tæt netværk af pakkebokse, som skal gøre det nemmere for alle danskere at få leveret pakker. Erfaringer fra et pilotprojekt i Kolding og Sønderborg bliver i løbet af de første seks måneder samlet ind og bruges til planlægning af den videre udrulning.

Nærboks er for alle, som ønsker en nem og simpel måde at hente pakker på. Det er en ny leveringsmulighed i Danmark, som består af et tæt netværk af SwipBox Infinity pakkebokse, som styres af en app, der kommunikerer med pakkeboksen via Bluetooth. Netværket er agnostisk, hvilket betyder, at enhver interesseret pakkeleverandør kan blive en del af netværket og levere pakker i pakkeboksene. Visionen er, at der skal stå 10.000 pakkebokse fordelt over hele landet, så alle danskere højst har 350 meter til en pakkeboks, uanset hvor de er på deres daglige rute. Dette muliggør, at danskerne kan gå eller cykle, når de skal hente deres pakker og derfor ikke behøver at starte bilen.

Det er hurtigt og nemt at installere et netværk af SwipBox Infinity pakkebokse - Sønderborg er et rigtig godt eksempel på dette. Her blev 40 pakkebokse installeret i byen og omegn på kun ét døgn. Den videre udrulning vil starte i efteråret 2019 og fortsætte i 2020.


En specialudviklet Nærboks app blev lanceret i Danmark i 2019, som bliver brugt af nogle af de involverede leverandører.

Billeder af Nærboks Danmark

SwipBox logo
SwipBox logo
SwipBox logo
SwipBox logo
SwipBox logo
SwipBox logo