FN’s verdensmål

Siden 2016 har virksomheder, regeringer og mennesker overalt på kloden mobiliseret deres indsats for at bekæmpe fattigdom, ulighed og klimaforandringer, så verden kan gå en mere bæredygtig fremtid i møde.

Hos SwipBox har vi valgt at dedikere os til aktivt at arbejde med FN’s verdensmål. Vi tror på, at vi kan ændre verden. Det kan vi selvsagt ikke gøre alene, men vi er overbeviste om, at hvis vi alle arbejder strategisk og operationelt med, hvad vi hver især gør bedst, kan vi udrette mirakler – sammen. I 2019 er SwipBox en del af SDG Accelerator Programmet - et program søsat af UNDP og Industriens Fond for at fremme virksomheders arbejde med og integration af verdensmålene ved at facilitere sparring mellem de deltagende virksomheder.

Hos SwipBox fokuserer vi på 4 af de i alt 17 verdensmål. I nedenstående kan du læse mere om dem.

Leveringer som en del af vores infrastruktur

Alle bør have adgang til internettet. Alle bør have nem adgang til fysiske leveringer. I fremtiden vil en stærk leveringsinfrastruktur være påkrævet for at opretholde en energieffektiv og stærk kanal. Dette vil kræve en leveringsstruktur, som er tæt på befolkningen. Denne infrastruktur understøtter SwipBox Infinity løsningen, hvor ruter kan optimeres, således at hele værdikæden kan gøres mere bæredygtig.

Transport

Formålet er at gøre bylivet meget renere inden 2030. Vi vil gerne reducere CO2 udledningen inden for alle aspekter af pakkedistribution. Derfor etablerer vi et netværk af pakkebokse, der står så tæt, at der ikke er brug for at starte bilen for at hente sin pakke. Vi optimerer leveringsflowet ved at levere informationer i realtid, hvilket gør, at leveringerne bliver mere effektive, og på den måde begrænses CO2 udledningen. Som en del af vores udrulning af konceptet vil vi også opstille pakkebokse i forstæder, mindre byer og landsbyer for at fremme mulighederne og infrastrukturen i lokalsamfund.

Genbrug – Upcycling

Formålet er at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsmønstre. SwipBox Infinity pakkeboksen er produceret af genbrugt aluminium, hvilket betyder, at vi upcycler. Pakkeboksene lader sig nemt adskille i enkeltkomponenter, hvilket gør det muligt at genanvende hardwaren i nye produkter.

Forretningspartnerskaber

For at opnå verdensmålene har vi fokus på tæt samarbejde med vores forretningsforbindelser. Igennem strategiske partnerskaber deler vi viden, ekspertise og teknologi, hvilket gavner alles formål og skaber nye muligheder. Ved at have fokus på grønne og bæredygtige strategier og processer skaber vi sammen med vores samarbejdspartnere den næste generation af pakkeinfrastruktur.

Vil du vide mere?

Klik her for at læse mere om FN’s verdensmål.
Klik her for at læse mere om UNDP’s SDG Accelerator Program.